Камарата на строителите в България (КСБ) и Централен професионален регистър на строителя. КСБ е независимо, доброволно, професионално сдружение и е официален представител на строителите в България. Работи активно с представителите на законодателната и изпълнителната власт, с търговските представителства на дипломатическите мисии, със сродни неправителствени сдружения у нас и в чужбина.

masters-business-club9

„Мастърс’ Бизнес клуб“ е затворено бизнес общество, което обединява специално подбрани фирми от всички сектори на бизнеса. Мисията на клуба е да изгради среда посредством, която фирмите от клуба да създават бизнес отношения, чрез които да се реализират успешно търговски сделки на принципа B2B.

sofia-business

Софийска Бизнес Общност (Sofia Business Community) e група и сайт за хора, търсещи нови възможности за бизнес нетуъркинг в София, България. Месечните срещи на общността и сайтът са места където собственици на бизнеси, предприемачи, хора със свободни професии и професионалисти се срещат и споделят опит и идеи, обсъждат бизнес проблеми и намират решения за тях.